Hvem er vi

Vi har holdet til dig

Uanset hvem du er, og hvor god du er til at spille håndbold, så har vi et hold, der matcher. Vi ønsker at udvikle samtlige spillere uanset, om de er der for hyggens skyld, eller fordi de vil være den nye Mikkel Hansen. Vi arbejder med spillerne på de forskellige årgange, så de får tekniske færdigheder, der svarer til deres alder og udviklingstrin. Spillerne lærer at bruge systemer, og sammen med trænerne lærer de at lægge en taktik og strategi for kampene. Samtidig lærer spillerne at fungere på et hold og udvikle sig socialt. Så om man spiller for at blive udfordret, for at blive bedre eller bare for at have det sjovt, så kan det alt sammen lade sig gøre hos os.

Ungdomsholdene

Vi har hold i alle rækker på ungdomssiden - fra U6 - U19, og på både pige- og drengesiden.

Klubfællesskabet

På U17 pige-siden er vi en del af et samarbejde med Stautrup og AGF, og på U17 drenge-siden har der gennem flere år været et tæt samarbejde med AGF. Vi samarbejder på tværs, fordi vi ønsker at fastholde og udvikle de spillere, som er i de klubber. Vi vil tilbyde et elitemiljø for de bedste spillere i sydbyen, og samtidig tilbyde håndbold på alle niveauer i aldersgruppen. Træning og kampe foregår i alle klubberne.

Fra ungdom til senior 

Det er vigtigt at fastholde ungdomsspillerne, så de fortsætter som seniorspillere. En af de væsentlige tiltag er, at U19 spillerne træner sammen med seniorspillerne. På seniorsiden er der ligeledes fokus på, at der skal være plads til alle, og vi tager imod nye spillere, uanset hvem man er, og hvad man kan. Derfor tilbyder vi hold med forskellige niveauer og ambitioner.

På 1. og 2. holdene på dame- og herresenior trænes der to gange om ugen med højt humør og høj intensitet. Ambitionerne på disse hold er høje, og man skal derfor som spiller have en lyst til at bidrage til klubbens udvikling og være indstillet på at træne hårdt og intenst.

Hvis man gerne vil træne en gang imellem, men man prioriterer ikke håndbold så højt, så tilbyder vi et 2. hold for herrer, som spiller i serie 1, men træner med førsteholdet. Derudover har vi et lukket damehold, som træner for hyggens skyld og et 3. hold på herresiden, som ikke træner. Herreholdet består af både gamle og unge, der nyder at spille en kamp i ny og næ med efterfølgende spisning og hygge.

Fællesskabet er en vigtig spiller

Alle de forskellige typer af hold og spillere I Viby, har ét til fælles - nemlig at det sociale er i højsædet, for det handler nemlig ikke kun om at spille håndbold. Det skal ikke være en pligt at komme afsted til træning, men snarere en trang til at have det sjovt, få sved på panden og stresse lidt af hverdagen. Når man først træder ind ad døren, så er man del af en familie.