Frivillig i klubben

Vi løfter i flok!

Vi vil naturligvis gerne fortsætte med at gøre det sjovt og attraktivt at spille og være en del af håndboldafdelingen, men vi kan ikke gøre det alene. Derfor håber vi, at så mange som muligt har lyst til at bakke op om klubben og give en hjælpende hånd med. Uanset hvad vi bidrager med i klubben, er vores fælles mål at gøre det bedst mulige for vores håndboldspillere, og det hele er bare meget nemmere og sjovere for alle, hvis vi løfter i flok!


Som frivillig i Viby IF Håndbold bliver du en del af et unikt fællesskab, og du er med til at gøre en forskel for både klubben og for vores spillere. Du får mulighed for at bidrage med lige det, du er god til, og det der har din interesse. Derudover givet et frivilligt arbejde dig personlig udvikling, og du får nogle kvalifikationer, som styrker dit CV. Du har mulighed for at være en del af vores bestyrelse eller vores forskellige udvalg, være træner eller give en hjælpende hånd med, hvor der er brug for det.


Vil du være en del af det unikke fællesskab i Viby IF Håndbold og samtidig være med til at gøre en forskel for både klubben og for vores spillere? Så er det netop dig, vi gerne vil have med ombord.

Frivillige hænder søges

Håndboldafdelingen i Viby drives af frivillige kræfter, inkl. vores dygtige og engagerende trænere, og uden alle disse frivillige hoveder, var der ingen klub, og ingen der ville træne vores dygtige håndboldspillere.

Vi vil naturligvis rigtig gerne fortsætte med, at gøre det sjovt og attraktivt at spille, og være en del af håndboldafdelingen, og derfor har vi brug for din hjælp ! 

Der er rigtig mange forskellige opgaver du kan hjælpe med – feks. lave arrangementer for spillerne, være døm-selv dommer, finde sponsorer så spillerne bla. fortsat kan få bolde, harpiks, spillertøj og meget mere.


Og uanset hvad vi bidrager med i klubben, er vores fælles mål jo, at gøre det bedst mulige for vores håndboldspillere, og det hele er bare MEGET NEMMERE for alle, hvis VI LØFTER I FLOK.


Har du fået lyst til at melde dig som frivillig eller bare høre mere, så kontakt Susanne Brylle Thomsen på mail: sothomsen@mail.dk eller ring på 40 12 63 96.

Group 2002

Group 2002Group 2002 er en gruppe af personer, der oprindelig deltog sammen med 225 andre frivillige fra Viby IF Håndbold (og Basket) i EM 2002 for damer her i Aarhus.


Gruppen består i dag af 60-80 personer med relation til Viby IF Håndbold, samt en mindre gruppe på 20 personer fra Stjær håndbold.

Opgaverne er at hjælpe DHF og landsholdene når de spiller i Aarhus, alle opgaver er indendørs (i varmen) og rigtig hyggelige med kaffe, kage, og normalt en gå-hjem-øl når dagens kamp/kampe er klaret.

Overskuddet går ubeskåret til ungdomsholdene i Viby IF håndbold.

Gennem de 20 år gruppen har eksisteret har vi ydet support til næsten 250 kampe, og bidraget med en million støtte kroner til håndbolden i Viby IF.

Vi savner dig og din hjælp, kontakt Preben Dall på : preben.dall@stofanet.dk og få en snak om gruppen og næste opgave - det vil både du og vi blive rigtig glade for.


Advarsel: - det er KRAFTIGT vanedannende at være med i Group 2002 - mange har været med alle 14 år - til de fleste kampe, men der er også plads til dig !

Lyst til at være en del af noget større, så kontakt Susanne Brylle Thomsen på sothomsen@mail.dk eller ring på 40 12 63 96.